OVER ONS
Willemijn Aris
Moeder en dochter samen in een bedrijf hoor je minder vaak dan vader en zoon, toch vinden wij het heel natuurlijk en vanzelfsprekend. Vanuit onze eigen bureaus doen we ook steeds meer projecten samen vandaar dat we onze bureaus gezamenlijk presenteren op deze site.


Willemijn over Fransje:
Voordat Fransje haar eigen bureau oprichtte leerde ze het vak bij Mien Ruys en Arend Jan van der Horst. Inmiddels heeft ze meer dan 40 jaar ervaring met vele opdrachten voor particulieren en bedrijven overal in het land. Bij een eerste bezoek ziet Fransje gelijk wat de stoorzenders zijn in een tuin, en mogelijke oplossingen. Dat bewonder ik enorm. Daarnaast heeft ze een enorme plantenkennis. Toen ik klein was ging ik al vaak mee naar kwekerijen, waar ik overigens nu veel meer plezier aan beleef dan toen! 

Fransje over Willemijn
Na haar studie en baan in de internetbusiness maakte Willemijn toch de overstap naar de tuinen. Eerst volgde ze Tuin en Landschapsinrichting in Velp om die te verruilen voor een opleiding in de praktijk bij Els Proost in Haarlem. In 2009 begon ze haar eigen bureau. Haar creativiteit en ruimtelijk inzicht maken haar zeer geschikt voor dit vak en ik ben blij dat zij uiteindelijk deze richting heeft gekozen. 

 

Fransje Aris